September-info

Den 18 november så infördes ett kort till återvinningscentralerna i Varbergs kommun. Alla har fått ett eget kort som är bundet till lägenheten och man får 6 fria besök/år.

Vi vill påminna nu i hösttider att när man klipper ned sina buskar och träd att man tänker på att dem inte får överstiga 1,80 cm.

När nattfrosten kommer. Glöm inte att koppla ifrån vattenslangen ifrån vattenutkastaren för att minimera skador.

Till sist: om ni har problem med lösa katter som tar sig in i din lägenhet etc. Ett tips titta på Conrad.se finns en sak som håller katter borta med hjälp av ultraljudtoner.

Mvh Styrelsen Hallands Park

Värmepumparna

Det är föreningen som är ansvarig för värmepumparna i era bostadsrätter. Skulle det vara något problem med pumpen så kontakta styrelsen så fort som möjligt, brf@hallandspark.se.

Föreningen innehar två portabla element för utlåning ifall någon värmepump skulle gå sönder på kvällstid eller helg. Kontroll och service utfördes på alla befintliga värmepumpar under 2016.

Postboxen

Om man får en liten nyckel i sin brevlåda med en blå, rosa eller grön plastbit så har man fått ett paket i den stora postboxen längst till höger. När man öppnat luckan och tagit ut paketet så stänger man och låser luckan igen och slänger sen in nyckeln i samma box. Det går alltså inte att hänga nyckeln på insidan av luckan och ”smälla igen” luckan.